Wat zijn de kosten?

Leden van ProFri, Pro-abonnees van het Frituurcentrum en klanten van de Houwers Groep krijgen 50% korting

Het Voedsel Hygiëne handboek voor professionele frituurders kost € 45 inclusief GRATIS toegang tot het digitale hygiënedossier op deze website.

In het digitale dossier kunt u het handboek altijd online raadplegen en vindt u er alle formulieren en registratielijsten die u kunt uitprinten om vervolgens in te zetten om aantoonbaar voedselveilig te werken.

Leden van de Vereniging Professionele Frituurders, Pro-abonnees van het Frituurcentrum en klanten van de Houwers Groep betalen slechts € 22,50*

* Genoemde bedragen zijn exclusief btw en € 7,50 verzendkosten. Indien u via de bestelpagina besluit om niet met iDeal te betalen, dan wordt er € 5 extra aan administratiekosten berekend. U kunt de rekening dan achteraf binnen 30 dagen betalen.

Bestel het handboek voor professionele frituurders

Gratis toegang tot digitale bestanden

Heeft u het Voedsel Hygiëne handboek voor professionele frituurders besteld, dan u ontvangt u via het opgegeven e-mailadres een gebruikersnaam en wachtwoord voor gratis toegang tot het digitale hygiënedossier. Indien u voor meerdere locaties een handboek bestelt en u wenst voor deze locaties ieder apart een toegangscode, plaats dan per locatie uw bestelling. Indien u al meerdere boeken heeft besteld, neem dan contact op met ons op.

Bestel het handboek voor professionele frituurders